Onze bedrijven

Payroll Professionals Nederland

Payroll Professionals Nederland is gevestigd in Groningen en al sinds 2006 actief als Payrolldienstverlener voor verschillende opdrachtgevers in het MKB.

 

Bezoek website

People Professionals

People Professionals is gevestigd in Groningen en sinds 2020 actief als uitzendbureau binnen verschillende sectoren. Bij People Professionals bemiddelen wij personeel binnen het MKB, daarnaast ondersteunen we andere intermediairs bij de werving & selectie en het verzorgen van het werkgeverschap.

Bezoek website

Payroll Professionals Belgium BVBA

Payroll Professionals Belgium BVBA is het Belgische zusje van Payroll Professionals en Payroll Professionals Duitsland. Hét Payroll bedrijf dat een persoonlijke benadering voorop zet. We bieden je de mogelijkheid om het belangrijkste deel van jouw bedrijfsvoering uit handen te geven; je personeel. Het team van Payroll Professionals begrijpt als geen ander dat je dit alleen doet als je kunt vertrouwen op kwaliteit, service en een persoonlijke benadering.

Bezoek website

Payroll Professionals Duitsland

Payroll Professionals Duitsland is het Duitse zusje van Payroll Professionals en Payroll Professionals Belgium BVBA. Van origine een Gronings bedrijf, maar inmiddels internationaal actief. Payroll Professionals Duitsland is hét Payroll bedrijf dat een persoonlijke benadering voorop zet. We bieden je de mogelijkheid om het belangrijkste deel van jouw bedrijfsvoering uit handen te geven; je personeel. Het team van Payroll Professionals Duitsland begrijpt als geen ander dat je dit alleen doet als je kunt vertrouwen op kwaliteit, service en een persoonlijke benadering.

Bezoek website

Outsourcing Professionals

Outsourcing Professionals helpt organisaties succesvol te zijn door (gedeeltelijk) activiteiten over te nemen van haar opdrachtgevers. Opdrachtgevers kiezen voor onze dienstverlening om ontzorgt te worden en om kwaliteit toe te voegen aan de uitbestede activiteit.
Wij richten ons op het managen en/of uitvoeren van (HR) backoffice activiteiten en het inzetten, ontwikkelen en begeleiden van young professionals op diverse vakgebieden.
Rode draad in onze aanpak is dat wij van toegevoegde waarde kunnen zijn in snelgroeiende organisaties, waar een voortdurende vraag is naar de inzet van young professionals. Met elkaar, voor elkaar.

Bezoek website